Antet Detalii de contactDetalii de contactDetalii de contact Prima pagina Detalii de contact Prima pagina
Catalog produse
Cautare
Marci produse

Despre noi


Infiintata in anul 2002, S.C. NEOTECH S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.

Avand angajati competenti, firma noastra comercializeaza o gama larga de: aparatura medicala, aparata pentru hematologie, pneumofiziologie, aparate pentru spirometrie, consumabile pentru apartura medicala. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Neotech S.R.L.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile noastre.

Experienta Neotech S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Contactati-ne si veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
spacer
RimecChattanoogaBedfont ScientificVoxel-ManWeinmann
Subsol Detalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contact Detalii de contact
Website detinut de SC NEOTECH S.R.L, CIF: RO14486378, Reg.Com: J40/1536/2002