Antet Detalii de contactDetalii de contactDetalii de contact Prima pagina Detalii de contact Prima pagina
Catalog produse
Cautare
Marci produse
  e-Celsius (sistem monitorizare temperatura centrala)

e-Celsius (sistem monitorizare temperatura centrala)

 

 

 

» Trimite pe:
  e-Celsius (sistem monitorizare temperatura centrala)   e-Celsius (sistem monitorizare temperatura centrala)   e-Celsius (sistem monitorizare temperatura centrala)   e-Celsius (sistem monitorizare temperatura centrala)   e-Celsius (sistem monitorizare temperatura centrala)

e-Celsius (sistem monitorizare temperatura centrala)

  • e-Celsius Pill                                                       Prospect
  • e-Celsius Monitor                                                Website producator
  • Activator
  • e-Viewer®

Dispozitiv inovator, care prin inghitire , permite o masurare continua si precisa a temperaturii gastro-intestinale, fara interventie  operator.

e-Celsius® este o pastila electronica miniaturizata care comunica wireless in mod precis masuratorile temperaturii centrale

Un monitor dedicate e-Viewer ® colecteaza si stocheaza date si trimite alarme daca temperatura este sub sau peste anumite praguri, configurabile .

Permite obtinerea de informatii, masurarea nivelului de hipertermie pentru atletii profesionisti  in timpul competitiilor, antrenamentelor.

Alerte sunt generate cand masuratorile sunt in afara unor domenii prestabilite .

Permite elaborarea de strategi noi, in vederea pregatirii atletilor pentru a performa efficient in ciuda conditiilor extreme de mediu..

Monitorizeaza parametrii fiziologici ai atletilor profesionisti , evalueaza si reduce riscurile de hipothermie.

Monitorizand temperatura interna in timp real poate ilustra conditia atletului, permitand un effort suplimentar sau luarea decizii de limitare sau terminare a efortului in caz de temperaturi foarte mari .spacer
RimecChattanoogaBedfont ScientificVoxel-ManWeinmann
Subsol Detalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contact Detalii de contact
Website detinut de SC NEOTECH S.R.L, CIF: RO14486378, Reg.Com: J40/1536/2002