Antet Detalii de contactDetalii de contactDetalii de contact Prima pagina Detalii de contact Prima pagina
Catalog produse
Cautare
Marci produse

         Aclansare Automata de Rezerva - GSM
                           SPECIFICATII TEHNICE

   DESCRIERE AAR - GSM : 
               

În cazul apariţiei unei anomalii la sursa de energie electrica primară (secventa faze, asimetrie faze, tensiune in afara pragurilor reglate, pierderea conductorului de null) cofretul va comuta pe sursa de energie secundară și va informa personalul tehnic prin următoarele metode: optic (aprinderea unei lampi de culoare rosie), acustic si prin sms la cel putin doua numere de telefon. Personalul tehnic va observa foarte usor motivul activarii alarmei: lipsa energie electrica, asimetrie intre faze, lipsa una din faze sau lipsa conductor de null prin urmarirea informatiilor de pe ecranul cofretului.

Cofretul este compus din cinci module principale: modulul de monitorizare a energiei, modulul de declansare a avariei, modulul SMS, modulul cu contactoare si modulul de alimentare. Modulul SMS este dezvoltat pentru a realiza o transmisie rapidă a mesajelor de alarmă direct spre utilizatorul final, utilizând rețeaua GSM și orice cartelă SIM cu opțiunile apel vocal și SMS activate. Se recomanda a se instala acest cofret in: spitale, centru productie fluide medicale, statie centrala sterilizare, blocuri operatorii, ATI,  cladiri de birouri, intreprinderi, etc.

» Automatizari » AAR (Oxigen, Electrogen)

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.
spacer
RimecChattanoogaBedfont ScientificVoxel-ManWeinmann
Subsol Detalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contactDetalii de contact Detalii de contact
Website detinut de SC NEOTECH S.R.L, CIF: RO14486378, Reg.Com: J40/1536/2002